Schoorsteenrenovatie

Heeft u scheuren of lekkages in uw schoorsteen? Dan is het slim deze zo snel mogelijk aan te pakken om verdere scheurvorming en lekkage te voorkomen. Wanneer u niets doet, wordt de situatie met de tijd erger. Zeker door invloeden van het weer zoals regen en wind kan het probleem alleen maar erger worden.

Schakel daarom een specialist in die de situatie al meerdere keren heeft opgelost. Wij hebben namelijk tal van referentieprojecten, dus weten voor elke situatie een passende oplossing.

Schoorsteenrenovatie is met name zichtbaar bij wat oudere woningen. De manier hoe de schoorsteen is aangebracht is veelal onderhevig aan scheurvorming. Wanneer de situatie bij u kunnen bekijken, heeft u een goed beeld van de werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen.

Kosten schoorsteenrenovatie

De prijs voor het renoveren of vervangen van een schoorsteen is afhankelijk van de grootte van de schouw en de bereikbaarheid ervan. U kunt eventueel een aanvraag doen zodat we u een richting kunnen geven van de prijs voor herstel.

Lood vervangen of repareren

Ook voor het vervangen of repareren van lood aan de schoorsteen kunt u bij ons terecht. We nemen alle voorkomende werkzaamheden voor onze rekening. De bedoeling is dat u na reparatie weer kunt genieten zonder last te hebben van scheuren of lekkage. Wilt u meer weten over lateien vervangen of repareren? Neem dan contact met ons op, zodat we uw vraag kunnen beantwoorden.

Direct contact:

Bel Johan Zuidweg: 06-14141493
E-mail ons: info@metselherstel.nl 

Vraag een offerte aan!